Politica de retur

CUM POT EFECTUA UN RETUR?

Aveţi întotdeauna dreptul de a anula comanda în termen de 14 de zile calendaristice / 10 zile lucratoare, fără invocarea vreunui motiv. Perioada de anulare a comenzii începe din ziua livrării comenzii dumneavoastră. Conform prevederilor legale in vigoare, cheltuielile de returnare cad in sarcina clientului.

Procedura de returnare este foarte simpla. Te rugam sa ai in vedere ca NU putem prelua cereri de returnare telefonic si este OBLIGATORIU sa urmezi acest pas in scris. Astfel nu vor exista nelamuriri din partea niciuneia dintre partile implicate si transparenta este la cele mai inalte cote.

Dacă doriți să returnați ceva, vă rugăm să utilizați următorii pași:

  1. Primul pas este sa ne trimiti un e-mail la adresa: contact@hainesuper.ro, in care sa ne comunici numele si motivul returului. Sau daca iti este mai usor, ne poti scrie pe Whatsapp la numarul: 0738444280. LINK WHATSAPP 0738444280
  2. Introduceţi articolul/articolele pe care doriţi să le returnaţi în punga/cutia în care a ajuns comanda dumneavoastră.
  3. În cazul rambursării celor achitate prin metoda Numerar în interiorul coletului trebuie să ataşaţi Contul IBAN şi numele beneficiarului contului în care doriţi să vă restituim suma.
  4. Rambursarea banilor se face in contul IBAN desemnat de catre tine, in maxim 14 zile de la receptionarea produselor returnate. Facem eforturi considerabile si de cele mai multe ori reusim sa facem transferul in aceeasi zi. In cazul in care observi ca se aproprie terminarea acestui interval si banii nu apar inca in contul desemnat, te rugam sa ne contactezi si te vom informa cu drag asupra statusului returului tau.

Atenţie!!! Nu avem posibilitatea să vă returnam banii în NUMERAR şi nici nu avem posibilitatea să restituim banii prin curier.

În cazul în care se returnează un produs, iar acesta nu este în aceeaşi stare în care a fost livrat (produs deteriorat, urme de purtare, etc.) Hainesuper.ro refuză produsele returnate de către client iar în acest caz clientul va suporta transportul returnării produsului.

TREBUIE SĂ PLĂTESC PENTRU RETUR?

Putem sa va ajutam noi cu o solicitare la firma de curierat Cargus, transportul de 20 lei va fi suportat de catre client. Atenţie!!! Suma restituită este formată din suma produsului/produselor si nu din totalul comenzii minus eventualul transport.

 

Sau

Ne poti trimite coletul prin orice firma de curierat doresti.

Adresa: jud. Suceava, oras Suceava, strada Stefan cel Mare nr 6

Cod postal: 720005

SC Haine Super Fashion SRL 0738444280

CUM POT EFECTUA UN SCHIMB?

  1. Primul pas este sa ne trimiti un e-mail la adresa: contact@hainesuper.ro, in care sa ne comunici numele si marimea sau produsul dorit. Sau daca iti este mai usor, ne poti scrie pe Whatsapp la numarul: 0738444280.
  2. Schimbul-ul presupune ca la venirea curierului să predaţi coletul vechi si să-l primiţi pe cel nou, achitând suma de 25 lei aferenta transportului.