CUM POT EFECTUA UN RETUR?

Aveţi întotdeauna dreptul de a anula comanda în termen de 15 de zile, fără invocarea vreunui motiv. Perioada de anulare a comenzii începe din ziua livrării comenzii dumneavoastră.

Nu vom suporta taxele de transport în cazul în care doriţi să schimbaţi produsul cu alt model, pe motiv că v-aţi răzgândit în privinţa modelului ales.

Dacă doriți să returnați ceva, vă rugăm să utilizați următorii pași pentru a returna articole societății Hainesuper:

  1. Pentru a solicita ridicarea coletului contactați Serviciul de clienţi la numărul 0371231710.
  2. Introduceţi articolul/articolele pe care doriţi să le returnaţi în punga/cutia în care a ajuns comanda dumneavoastră.
  3. În cazul în care comanda a fost achitată prin transfer bancar, rambursarea va fi efectuată în contul de pe care a fost efectuată plata sau în contul indicat. În cazul rambursării celor achitate prin metoda Numerar în interiorul coletului trebuie să ataşaţi Contul IBAN şi numele beneficiarului contului în care doriţi să vă restituim suma.

Atenţie!!! Nu avem posibilitatea să vă returnam banii în NUMERAR şi nici nu avem posibilitatea să restituim banii prin curier.

În cazul în care se returnează un produs, iar acesta nu este în aceeaşi stare în care a fost livrat (produs deteriorat, urme de purtare, etc.) Hainesuper.ro refuză produsele returnate de către client iar în acest caz clientul va suporta transportul returnării produsului.

TREBUIE SĂ PLĂTESC PENTRU RETUR?

Returul dumneavoastră va costa 20 LEI. Această sumă va fi scăzută din suma care vă va fi restituită.

Atenţie!!! Suma restituită este formată din suma produsului/produselor si nu din totalul comenzii.

CUM POT EFECTUA UN SCHIMB?

  1. Pentru a solicita schimbarea coletului contactați Serviciul de clienţi la numărul 0738444280.
  2. Schimbul-ul presupune ca la venirea curierului să predaţi coletul vechi si să-l primiţi pe cel nou, achitând suma de 25 lei aferenta transportului.